Luo visuaalinen CV nopeasti

Kun sinulla on muutama sekunti aikaa tehdä vaikutus rekrytoijaan, CV:n ulkoasulla on merkittävä vaikutus. Seuraavilla CV-pohjilla parannat mahdollisuuksiasi päästä juuri siihen työhaastatteluun johon haluat.

Katso myös englanninkieliset CV-pohjat.

Kari on selkeä pohja, joka kiinnittää vaativimmankin rekrytoijan huomion. Vahva design toimii alasta riippumatta ja näyttää erittäin hyvältä myös tulostettuna

16.90€ 9.90€

cv pohja visuaalinen

Tässä pastellinsävyisessä designissa on paikka myös vahvuuksille ja suosittelijoille. Terhi-pohjasta löytyy myös näyttävä “slider” jolla voit ilmoittaa kielitaitosi.

16.90€ 9.90€

Maija on uusi Premium-pohja, jonka designista välittyy hillitty ammattimaisuus ja tasapaino. Erinomainen valinta esim. myynti- ja asiakaspalvelutyöhön.

18.90€

Susanna on trendikäs CV-pohja määrätietoisille yksilöille jotka haluavat erottua työnhaussa. Loistava valinta asiakaspalvelua sisältäviin työpaikkoihin.

16.90€ 12.90€

hyväansioluettelo

Jason-pohjasta löytyy asennetta ja näyttävyyttä. Skandinaavinen ilme on erinomainen valinta, jos työskentelet luovalla alalla.

11.90€

cvpohjaword

Saara on positiivinen ja selkeä CV-pohja. Näin se toimiikin hyvin asiakaspalvelua sisältävissä ammateissa.

12.90€ 8.90€

Sakari on erittäin hyvä valinta akateemisen koulutuksen omaaville henkilöille. Pohja sisältää myös tyylikkään logo-generaattorin.

14.90€

valmis cv pohja

Laura on selkeä pohja joka toimii monella alalla. Voit helposti vaihtaa pohjan värimaailman itsellesi sopivaksi.

14.90€

cv pohja hyvä

Moderni ja minimalistinen pohja joka kestää aikaa. Erikoisuutena keskeinen asema henkilön esittelylle.

7.90€

cv malli

Minnassa yhdistyvät geometriset muodot ja sinisen sävyt. Pohja on erinomainen valinta kaikille joilla on pidempi työhistoria.

11.90€

cv pohja hyvä

Tiina on minimalistinen pohja jonka suorat linjat luovat vaikuttavan asetelman. Tämä design kestää hyvin aikaa.

8.90€

visuaalinencv

Mikko-pohjassa pääset luomaan oman logon. Kielitaito-kohta on tyylitelty visuaalista ilmettä myötäilevillä pyöreillä elementeillä.

8.90€