Usein kysytyt kysymykset

Onko maksaminen turvallista?

Maksaminen CVpohja.fi sivustolla on aina turvallista. Sivumme ovat SSL suojattu (vihreä palkki osoiterivin vasemmassa laidassa) ja maksut hoituvat aina suojatussa yhteydessä luotetun Stripe -palvelun kautta.

Millä ohjelmalla voin muokata pohjia?

Pohjien muokkaaminen on todella helppoa. Kaikki pohjamme tulevat .docx ja .pages muodoissa ja ne toimivat Microsoft Word ja Pages ohjelmilla. Jos tiedoston avaamisessa tai omien tietojen lisäämisessä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä tuki(at)cvpohja.fi.

Voiko pohjien väriä vaihtaa?

Kaikkia pohjien värejä voi vaihtaa ilman rajoituksia ja halutessaan ne voi myös jättää pois (tulostaa pohjan mustavalkoisena).

Miksi CV näyttää erilaiselta kuin tuotekuvissa?

CV voi näyttää erilaiselta, jos et ole vielä asentanut pohjan mukana tulevassa Ohjeet-tiedostossa mainittuja ilmaisia fontteja. Asennettuasi fontit käynnistä ohjelma uudelleen.

Voitteko auttaa pohjan muokkaamisessa?

Emme suoraan tarjoa muokkauspalvelua, mutta autamme kyllä teknisissä ongelmissa. Jos pohjan muokkauksessa ilmenee ongelmia, ilmoitathan siitä tuki(at)cvpohja.fi.

En ole tyytyväinen tuotteeseen, voinko saada rahani takaisin?

Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän rahat takaisin takuu. Jos et syystä tai toisesta ole tyytyväinen tuotteeseen, kerro siitä meille ja saat rahasi takaisin.

Voinko antaa pohjan kaverille?

Valitettavasti et voi, sillä jokaisen CV-pohjan mukana tulee käyttöoikeus vain maksun suorittaneelle henkilölle. CV-pohjien jälleenmyynti ja levittäminen netissä (muussa kuin työnhakutarkoituksessa) on tekijänoikeusrikos.

Lisää kysymyksiä?