CVpohja.fi affiliate-tili

Paras tapa tienata bloggaamisella

Loppuvuodesta keskitymme sivuston liikenteen ja affiliate-verkoston kasvattamiseen. Tarjoamme tästä syystä 90% komissioprosentin joulukuun loppuun saakka.

Tienaa jopa 1000€/kk

Melkein jokainen tarvitsee CV:n  – myös blogisi lukijat. Tänä vuonna CVpohja.fi:n tilausten keskiarvo on ollut 12.05€. Tämä tarkoittaa, että 90% affiliate komissiolla sinä saat tästä hinnasta 10.85€. Saavuttamalla 100 myyntiä voit siis tienata jopa 1085€ kuukaudessa. Ei yhtään huonompi summa kun ajattelee, että kyse on passiivisesta tulosta. Mitä sinä tekisit ylimääräisellä tonnilla kuussa?

Mitä affiliate tarkoittaa?

Affiliate-markkinointi on todella yksinkertaista. Kun kirjoitat yhden tai useamman artikkelin tarjoamistamme tuotteista, saat henkilökohtaisen linkin. Tällä linkillä voit ohjata liikennettä CVpohja.fi -sivustolle. Kun kyseisen linkin kautta tullut vierailija ostaa tuotteitamme, järjestelmämme laskee siitä automaattisesti sinulle kuuluvan komission. Maksamme kertyneet komissiot aina kerran kuukaudessa.

CVpohja.fi:ssä tarjoamme:

90% komission vuoden loppuun saakka

Tarjous on voimassa vuoden 2018 loppuun saakka jonka jälkeen komissio on 70%. Mitä nopeammin aloitat, sitä enemmän sinulla on mahdollista tienata.

Mahdollisuuden passiiviseen tuloon

Liittymällä CVpohja.fi:n affiliate-verkostoon mahdollistat passiivisen tulon. Käytännössä voit siis tehdä rahaa samalla kuin nukut.

Taustatietoa CVpohja.fi:stä

77,244 vierailua vuodessa

Aikavälillä 13.09.2017 – 12.09.2018 sivustollemme kertyi 77,244 vierailua, 106,325 istuntoa ja 319,317 sivun näyttöä. Uusien artikkelien ja affiliate-tilien kautta vieraijoiden määrä on jatkuvassa nousussa.

100% suomalainen

Olemme 100% suomalainen yritys ja kaikki tuotteemme ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kotimaisuus on meille tärkeää emmekä esim. ulkoista työtehtäviä muihin maihin.

2500+ asiakasta

Designimme ovat suosittuja ja pohjiamme käyttää jo yli 2500 ihmistä ja luku kasvaa päivittäin lisää. Huolella suunnitellut ja ammattimaiset designit lisäävät suosiotaan kilpailun tiukentuessa työmarkkinoilla.

Sydämmellä mukana

Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan mahdollisuus hyviin tienesteihin ja vastineeksi saamme näkyvyyttä, myyntituloja sekä suuremman affiliate-verkoston. Tästä syystä tarjoamme 90% komission.

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on blogi ja haluat auttaa ihmisiä saavuttamaan unelmatyöpaikkansa, lisää yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä.